Over ons

Werkwijze

Bij uitvoering van de opdracht, zal na een korte voorbespreking bijna altijd een korte testvlucht worden gemaakt. Tijdens deze testvlucht kan de opdrachtgever meekijken en zijn/haar wensen kenbaar maken. Vanuit de lucht heeft men immers een ander beeld als vanaf de grond.

Afhankelijk van de opdracht volgen maximaal twee vluchten, waarbij gerichte luchtopnames worden gemaakt. Zowel u als wij controleren of de gemaakte opnames voldoen aan de wensen, opdracht en kwaliteitseisen.

Na de vlucht krijgt u van ons alle opnames, voorzien van een watermerk, via een downloadlink. U kunt hieruit zelf een selectie maken, waarna de opname vrij van rechten zal worden opgeleverd.

Veiligheid en Privacy

Veiligheid heeft tijdens onze vluchten de hoogste prioriteit. Wij houden ons aan de Nederlandse wet en regelgeving. Tevens houden wij te allen tijde rekening met de veiligheid en privacy van omstanders en omgeving.

Onze drone is uitgerust met een geavanceerd fail-safe systeem. De home-GPS coördinaten worden tijdens het opstijgen automatisch opgeslagen in het geheugen van de boordcomputer. Mocht de boordcomputer van de drone tijdens een vlucht een probleem detecteren, keert deze volautomatisch en zelfstandig terug naar het punt vanwaar deze is opgestegen.

Luchtfoto- videografie en inspecties met onbemande drone

Voor deze unieke en dynamische luchtopnames en inspecties vliegen wij met multikopters, dit zijn onbemande drones die vanaf de grond radiografisch bestuurd worden en voorzien zijn van een camera of een HD video recorder waarmee haarscherpe beelden gemaakt kunnen worden.

Een multirotor drone kan zich door de lucht in alle denkbare richtingen voortbewegen tot een hoogte van ongeveer 2000 meter en een radius van 2000 meter. De wendbaarheid en maximum snelheid van 60 k/m per uur, stelt de piloot dan ook in staat om unieke en dynamische shots te maken, zowel buiten als binnen een gebouw.

Door GPS technieken is een drone in staat om stil in de lucht te blijven hangen, zowel bij matige als vrij krachtige wind (tot windkracht 5) en kan zo iedere gewenste positie vasthouden. Dit is ook een handige functie voor het maken van fascinerende luchtpanorama’s van 360 graden.

Hij kan automatisch en zeer nauwkeurig naar een vooraf ingevoerde positie vliegen (waypoint navigatie). Dit is bijvoorbeeld handig voor het periodiek luchtfoto’s maken van projecten, vanaf exact dezelfde positie in de lucht. Ideaal wanneer er regulier luchtfoto’s vanaf exact dezelfde locatie gemaakt dienen te worden.

Door hun enorme wendbaarheid zijn onze drones nagenoeg overal inzetbaar. Een foto genomen met een drone laat veel details zien van de omgeving van het te fotograferen object (birdsview).

Doordat onze drones elektrisch zijn aangedreven, zijn deze geluidsarm en milieuvriendelijk.

Drone Design

Onze ervaring heeft er voor gezorgd dat wij onze drones hebben doorontwikkeld tot de meest geavanceerde onbemande helikopters die er op dit moment in Nederland rondvliegen. Daarom ontwerpt en ontwikkeld Hover-Eye.nl eigen frame’s en software.

Onze camera

Onze opnames worden gemaakt met een systeemcamera. Dit model beschikt over een 16,1-megapixel sensor en een krachtige BIONZ-processor. Video’s nemen wij op in 1080p Full HD-kwaliteit. In de ‘Speed Priority Continuous’-modus kunnen we 10 afbeeldingen per seconde vastleggen. Door de camerastabilisator (gimbal) gemonteerd op onze drone, hebben wij altijd het perfecte beeldmateriaal.

Onze camera is uitgerust met een 16,1 megapixel ccd-chip (image sensor: 23,5 x 15,6mm APS-C format CMOS). Dankzij de hoge resolutie is het mogelijk foto’s afdrukken op posterformaat. Ook uitsneden van foto’s zijn door de hoge resolutie nog steeds scherp af te drukken op groot formaat. Met de 0,0-voudige optische zoom zijn details scherp te fotograferen.

Real-time meekijken

Middels live videoverbinding geven wij u de mogelijkheid om vanaf de grond mee te kijken door de lens van de vliegcamera die gemonteerd zit onder de drone. Dit kan op een videobeeldscherm en/of met behulp van een videobril. Zo ziet u real-time beelden vanuit de lucht. Op deze manier kunt u ook eventuele aanwijzingen doorgeven en bent zelf u de regisseur voor een optimaal resultaat van de luchtopname!

Naast het beeld van de vliegcamera ziet u ook alle benodigde vluchtgegevens, zoals vlieghoogte, vliegsnelheid, afstand en nog vele andere essentiële vluchtdata.

Wilt u een luchtfoto of video laten maken? Uw huis of bedrijf op indrukwekkende wijze in beeld brengen? Ontdek wat een luchtopname voor u kan betekenen en neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie.

Contact