Mogelijkheden

Luchtopname van uw woning

Het laten maken van een luchtfoto of video van uw huis gaat niet vanzelf en er komt flink wat bij kijken. Hoogtebestendigheid van de foto- videografen is van belang, evenals het beheersen van de techniek tot in de puntjes. Een foto of video schieten op hoogte verschilt van een opname op de grond. Een lucht- videofotograaf moet de afstand en het contrast te allen tijde in de gaten houden, om geen rare verhoudingen te laten ontstaan op foto’s en video’s. Hoogte foto’s en video’s maken is ook rekening houden met de wind. De kleinste beweging kan immers leiden tot een bewogen luchtopname. De professionals van Hover-eye.nl zijn getraind en hebben ruime ervaring zodat luchtfoto- videografie voor hen geen probleem is.

Luchtopname van uw bedrijf

Een luchtopname door een professionele luchtfoto- videograaf kan wat extra’s bieden als u een mooie registratie wilt hebben van een evenement, maar ook een overzichtsfoto of video is een mogelijkheid op het gebied van luchtfoto- videografie. De mogelijkheden van hoogte foto’s en video’s zijn uitgebreider dan opnames vanaf de grond. U kunt op deze manier een gebeurtenis eens op een andere manier vastleggen. Natuurlijk kunt u bij Hover-eye.nl zelf aangeven hoe de foto of video er ongeveer uit moet komen te zien. Onze foto- videografen zullen in samenspraak met u, voorstellen doen voor de mooiste luchtfoto’s en video’s. Op deze manier ontstaat de luchtopname die u voor ogen heeft.

Luchtopname van uw evenement

Voor het maken van een professionele luchtfoto of spectaculaire luchtvideo van uw evenement bent u bij ons aan het juiste adres. Laat uw evenement vastleggen vanuit de lucht in Full-HD. Ongeacht de grootte van uw evenement maakt Hover-eye.nl schitterende luchtopnames van uw feest, jubileum, sportwedstrijd, dance evenement of festival. Wij maken van grote hoogte overzichtsfoto’s en video’s van uw festivalterrein voor een mooi totaalbeeld. Wij vliegen met het grootste gemak rond op uw festival en maken de allermooiste professionele foto’s en video’s uit ongekende hoeken en leggen voor u de mooiste herinneringen vast.

Makelaardij

VASCO Data Security (Wemmel-BE)

Hardcore XL, The Festival

Overige toepassingen

  • Gemeenten: Actuele projecten overzichtelijk in beeld brengen, voor bebouwing, sanering of sloop een mooie herinneringsopname van het gebied of gebouw maken.
  • Woningverenigingen: Een mooi overzicht maken van buurt, wijk of nieuwbouw project.
  • Makelaars: Een overzichtelijke hoogte foto maken van het te verkopen object, waarop duidelijk woning met bijgebouwen en grondstuk zichtbaar zijn voor potentiele klanten. Vanaf grotere hoogte kan de locatie van het pand in een woonwijk of op een bedrijventerrein duidelijk zichtbaar worden gemaakt.
  • Ondernemers: Een mooie luchtfoto of videopresentatie van uw bedrijf geeft net dat beetje extra uitstraling op uw website en is uitermate geschikt voor allerlei reclame en promotie doeleinden.
  • Projectontwikkelaars: Het duidelijk aangeven, middels luchtfoto van een te bebouwen locatie inclusief omgeving. Middels 3D annimatie een overzichtelijk beeld geven van de toekomstige situatie.
  • Dakdekkers: Dak en schoorsteeninspectie van kerktorens, flatgebouwen, en andere moeilijk te bereiken locatie’s.
  • Aannemers: Vanaf start bouw een periodieke foto van het te bouwen object maken vanuit exact dezelfde locatie. Na oplevering is het mooi om een timelaps van de bouwactiviteiten te laten zien.
  • Energiebedrijven: Inspectie van windmolens, hoogspanningsmasten en koeltorens.
  • Evenementenbureaus: Een duidelijk hoogte overzicht geven van diverse evenementen zoals openluchtconcerten, braderieen, springconcoursen, sportevenementen enz.
  • Telecombedrijven: Inspectie van hoge zendmasten en zenders welke op hoge en moeilijk bereikbare locatie’s zijn gemonteerd.

Inspectie windturbine Treurenburg (Ashoogte 98 meter)

Staat uw wens er niet bij? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contact